Familie Moojen in Portugal
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
20 Mei 2005 | Portugal, Portimão
Hier maar weer eens een bericht van mij. Ik was jullie zeker niet vergeten, maar sommige werkdagen zit ik de hele dag achter de computer en kan ik dat ding ’s avonds niet meer zien!
Wat is er allemaal gebeurt? De laatste keer had ik een feestje van Jan in Nederland in Artis. Erg leuk, en gezellig met z’n allen. Verder weer in m’n huis geklust. Het is en blijft een pracht, ik ben zo trots dat ik een huis heb. Zeker nu van de week de keuken is geplaatst. Volgende week woensdag de 25ste vlieg ik naar Nederland voor het huwelijk van Maarten en Marjolein, en zo kan ik meteen voor het eerst de keuken gaan zien en gebruiken. Ongelofelijk zo snel, dat heeft de familie maar weer mooi geregeld. Ik beschouw het huis nu als af, dus vanaf heden ga ik zelf eens meubels kijken en de boel verder inrichten. Klinkt groter dan ik bedoel, ik denk dat ik het huis mooi leeg hou. (denk…)
Jan en Trijn zijn vorige week maandag naar Portugal gekomen, zij zijn al bruin. Paulien kwam met dochter Famke vorige week, en gisteren is Jeroen geland. Zondag vertrekt Jeroen weer, maandag m’n ouders en op woensdag vlieg ik met Paulien en Famke naar huis. De grote verrassing is nog wel dat ik voor een maand ( jawel!) een hele maand, naar huis kom.
Doordat boot 1 wat langer in Amerika blijft, is besloten het kamp hier wat eerder op te breken. Dus dat wordt Lelystad ipv het zonnige Portimão… oops. Weersgewijs zal dat even tegenvallen. Het is hier heerlijk momenteel.
Genoeg voor vandaag, er is hier nog zat te doen. We hebben net een nieuwe V60 gekocht, die zondag vertrekt voor een zeilrace in Marseille, dus er moet nog genoeg gebeuren.
Verder zijn hier van het weekend voor de deur Powerboatraces, de teams zitten ook in ons hotel. Ik heb de sterren al gezien, onze sportmannen zien er iets gespierder uit, haha.
Ik ga jullie zien, Bloemendaal, here I come! Willemien
21 Mei 2005 - 07:10
Johan En Willemijn:
Hoi Mien!
De achterblijvers hebben het zwaar in Nederland. Gelukkig is er Jazz festival in Enkhuizen. Peter, Eelco en Benno en de partners komen over om als buitenpoorters ook eens te kijken hoe het in Enkhuizen er aan toegaat.
Wel lekker dat je een maand naar Nederland komt. Kan je wat langer van je huis genieten en verder inrichten. We nodigen ons hierbij trouwens graag uit om je kookkunsten in je nieuwe keuken te ervaren :-)
Doe de rest van de familie de groeten!
Woensdag komen we waarschijnlijk niet langs op Schiphol want de VU viert haar 125 jarig bestaan en er is dan de VU Parade. Das dus rose drinken op de hoek. Donderdag komt geeft Racoon er een consert en vrijdag Beef. We zijn dus elke avond onder de pannen.
Groeten!
Johan en Willemijn -
23 Mei 2005 - 08:29
Marjolein:
Heee Mien! Ik heb een vrijgezellen partijtje gehad dit weekend. We hebben Braziliaans gedanst, dat had jij ook wel leuk gevonden.
Tot gauw,
Marjolein -
24 Mei 2005 - 07:35
Louisa:
Hoi Mien,
Bedankt voor je kaart! Ik ben net terug uit New York. Daar heb ik Tako uitgezwaaid. Die doet momenteel met Windrose mee aan de Transatlantic Challenge van New York naar Cowes. New York was indrukkwekkend maar na een paar dagen vond ik het ook wel weer genoeg. Sophie heb ik toch weer erg gemist. Heerlijk om weer thuis te zijn.
Als je terug bent moeten we even wat afspreken, kom je lekker eten. Geniet nog even van het weer daar!
groet,
Lou -
24 Mei 2005 - 09:58
Wendelien:
Hoi Mien, wat een gezellige website!
Gave keuken man! Daar weten we van de kookclub (ahum) wel raad mee natuurlijk! Lekker een maandje naar NL! Jaloers, haha. Zul je Marjolein en Maarten extra dik knuffellen van mij?
Liefs Wendelien