De Opening
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
04 December 2006 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
04 December 2006 - 08:37
Bas M:
Hoi Willemien,prachtig verhaal over de avonturen.Veel plezier daar.Wij moeten het doen met lichtjesavond komende zaterdag.Groet Bas. -
04 December 2006 - 09:57
Annemarie:
Jeetje Mien, dat klinkt echt super!! Hier regent het pijpestelen, echt niks aan....Morgen Sinterklaas, hoop dat hij niet van het dak valt;-) Lekker genieten daar! Ben benieuwd wat ze showen tijdens die modeshow?? Keep me posted haha..
Dikke zoenen Anne -
04 December 2006 - 10:15
Wendelien:
Hoi Mien, ik heb de beste man hier in Italie helaas ook niet gezien, wel een hoop shoppende toeristen voor kerst. Je verhalen zijn al een sinterkaas kadootje op zich!
Het slechte weer is hier inmiddels ook van start gegaan, we zien het maar als goed teken, dat betekend straks misschien wel sneeuw in Selva! Van deze sint geen pakketje voor je in Doha...helaas, maar ik weet zeker dat de Nederlandse sinten vast aan je denken. Geniet van alles maar dat doe je al! -
04 December 2006 - 10:45
Ilona:
owkee dus, goed onthouden hoe dat logistiek in elkaar steekt daar, kunnen we straks hier aan de slag! Geen pakketjes voor je, de Sint heeft het veel te warm hier, geen sneeuw ook, dus geen skieen, ik hoop dat Wendelien gauw sneeuw krijgt. Als je terugkomt heb ik twee evenementjes voor (kleintjes hoor, of haal je daar je neus voor op??) Theatervloot op 10 feb in Weesp, en 25 en 26 mei a.s. kort en klein theater in het ZZM. Dus maak je borst maar nat.
Veel plezier nog daar
04 December 2006 - 12:22
Marjolein:
Wat een avontuur Mien! En erg leuk weer die foto's die je op de site zet. Net of we er een beetje bij zijn. Geniet er nog maar even van, want je komt alweer bijna thuis. Wat ga je eigenlijk met kerst doen daar in het Islamitische oord?
Lfs,
M. -
04 December 2006 - 14:55
Tante Ali Joustra:
Hallo,willemien,wat een avoturen beleef jij,leuk om alles te lezen,ik wou dat ik dertig jaar jongerwas dan wilde ik zo metje mee al was het alleen maar om eens een leuke Emir van dichtbij te zien.Liefs tante Ali. -
04 December 2006 - 17:40
Johannnnnnnnnnnn:
Hoi Mina!!
Zeker een vette opening ;-)
Mooie foto's. Ik zie dat mijn 400 pallets met pakjes hebt ontvangen. Ben blij dat WegWijsPiet niet in het zand is blijven steken :-)
Ik zie dat je op de toilet je burka af mag en enkel een rokje kan dragen. Wat een vrij land.
Succes met de sluiting en dat het zonnetje dan maar mag schijnen. Hier schijnt de maan door de bomen.......
Later!
Johannnnnnnnnnnnn -
06 December 2006 - 19:46
Paulien:
Hi Mien, dat ziet er fantastisch uit! Leuk om weer even wat te lezen, hier is alles nog steeds in de ban van Sinterklaas. Dit weekend zijn we naar het Pietendorp in het ZZM geweest, jawel, Famke en Laura 2x! Het was dit jaar lekker kindvriendelijk opgezet, en zelf het witte paard van Sinterklaas stond in de stal bij de wasserette om de hoek! Veel pakjes voor de kids bij de opa's en oma's en bij ons hebben ze vaak hun schoen gezet. Nu hoop ik dat de rust weer keert en dat we weer wat langer kunnen slapen ipv half zes, kijken of Sinterklaas al is geweest. We kunnen niet wachten tot je thuis bent, dan komt je lieve Famke bij jou logeren! Stuur even een foto van je vriend, dan kunnen we hem zien... Grapje, maar op deze foto's staan zeer veel mannen. Is mijn pakketje al aangekomen? We krijgen een lekker weekje, Kerstfeestjes in Amsterdam de Kas en in Hoorn, groeten ook van Corné! Dikke kus van je zus en natuurlijk de lieve meiden Famke en Laura en papa Jeroen. -
06 December 2006 - 21:20
Wencke:
Tjonge Miena wat ziet dat er spectaculair uit! Geweldig om mee te maken lijkt me dat! Sinterklaas is weer achter de rug, hij was gisteren op de creche. Geen idee waarom, Ilpha en de andere mini's begrepen niet wat die rare man kwam doen! Vooral leuk voor de ouders...lekker nostalgisch. Kreeg flashbacks van Sinterklaas op de Blokkendoos. Wij vertrekken volgende week op vakantie naar Marokko. Heel veel zin in. Het wordt Ilpha's eerste vliegreis, spannend. Zitten we allebei ondergedompeld in de Islamitische cultuur, alleen heb jij het een paar graadjes warmer denk ik!
Nog veel plezier daar, dikke kus Wencke -
09 December 2006 - 14:50
Sina:
Ha Willemien
Wat een belevenis daar in dat warmeland, ik heb de foto,s bekeken. Sint is weer vertrokken en nu zie je allemaal al kerstverlichting voor de a.s. feestdagen,maar dan zie ik je vast wel.
Groetjes Sina
10 December 2006 - 15:55
Tante Riet:
Hoi Mien,
Ja, helaas beschikt mijn mams nog niet over een computer (tanta Ali is met haar wireless notebook toch wel heel vooruitstrevend !) maar uiteraard hoort en leest ze al jouw verhalen tijdens de maandagochtend koffie bij Tante Ali.
Aangezien ze jouw toch graag alvast warme kerstgroeten wil wensen, bij deze! (of ben je toch nog home for Christmas ?
Groetjes Ellen (namens Tante Riet en Bowie).
PS: Hier staat de kerstboom al, hoe is dat bij jou ? -
12 December 2006 - 08:18
Willemijn:
Ha die Willemien,
Ziet er allemaal indrukwekkend uit zeg. Ik heb ook je filmje van de zoon van de Emir bekeken. Het wordt groots aangepakt zeg.
Hier gaat alles goed, het weer begint steeds meer op winter te lijken, dus de dikke truien kunnen uit de kast.
Op mijn werk is iedereen in de ban van kerst en willen we allemaal de mooist versierde kamer hebben. Je kunt dus wel raden hoe het er hier uitziet. -
28 Mei 2010 - 13:41
Patrick RSA:
Hi van de Zuid-Afrikaan. 3 weken geleden onmoet in Irish pub Henk Kuizen. leuke vrouw en sportief. Zeil volgende week weer. Eens afspreken M-T-W avond in HHuizen? Asterixrsa@gmail.com.