Melbourne, here we are! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Willemien Moojen - WaarBenJij.nu Melbourne, here we are! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Willemien Moojen - WaarBenJij.nu

Melbourne, here we are!

Door: Willemien

Blijf op de hoogte en volg Willemien

13 Januari 2006 | Australië, Melbourne

Dag lieve mensen, even een korte update. Ons internet is nog onstabiel, maar de rest van ons containerdorp staat al hoor! Binnen 1,5 dag up and running, super! Melbourne is hartstikke leuk, wel raar weer, warm en koud tegelijk, en de zon in superscherp, al veel mensen verbrand. Ons Hotel is prima, niet zo luxe als Afrika, maar dat ligt meer aan Afrika hoor. Dat was gewoon iets te luxe! Oke, mijn nummer hier in Australie, voor alle geboortes, scheidingen, verhuizingen, roddels etc. komt ie:0061-434475213. Hotel naam ben ik al weer kwijt, maar het is ongeveer 20 minuutjes lopen. Ik zit 14 hoog met Sille, onze Deense zeilmaakster. Erg gezellig. Haar hobby is fietsen, dus die staat midden in de kamer. Paulien, het leuke is dat ik veel herken van ons 4 daags tripje hier! Wij hebben nota koffie gedronken onder ons hotel in "Owl and Pussycat". Af en toe moet ik hier de weg uit leggen aan Australiers in ons team, een rare actie voor een dame uit Holland. Wendelien heb ik al gesproken, zij is onderweg per auto met haar vriend naar Melbourne, en zal hier rond de 20ste zijn, net als de boot. Wendelien komt werken in het marketing winkeltje, en deze staat hier 5 minuutjes verder op, dus kunnen we gezellig koffie leuten! Ik vond het erg leuk in NL en om jullie allemaal weer te zien. Louisa op de koffie,wat wordt Sofie al groot!! Ongelovelijk. En die lieve Famke met haar poppenpaal. Nog geen actie van Paulien, maar nu is het ook leuk om nog even te wachten, ik ben er de 15e weer. Grappig om te horen dat er mensen kaarten hadden gestuurd naar Afrika, helaas was er geen aangekomen. Afrikaanse post. Dat zal hier in Melbourne vast beter gaan hoor! Inmiddels begin ik mij al te orienteren op het leven na de race, m'n cv even bijwerken en heb ik me al aangemeld voor het culinair weekend in Enkhuizen in aug/sep bij Palasty bv. Andere tips van harte welkom, mijn talenten zijn vanaf juli weer beschikbaar voor het grotere publiek.
Nou dikke zoenen, en tot snel! Willemien

• 13 Januari 2006 - 05:39

Jan En Trijn:

leuk verhaal. We zijn blij dat je weer geland bent na deze lange reis. Deze week hele week mist en weinig zon. Erg somber weer. gaan vandaag met Nico en foek naar beekestein. naar een tentoonstelling over kaarten en boeken. Ook even langs Haarlem om te winkelen uieteraard.
    Verder hier alles prima.
    J en T

• 13 Januari 2006 - 09:05

Paulien:

Hoi Mina, Ga je ook nog even eten bij die pizza hut en vragen of die cock er nog steeds is.....? Gister verjaardag van Vera gevierd, we hebben haar een mooie tuinplant kado gedaan ipv een kleinkindje! Ik doe lekker rustig aan met Famke, we kijken wat tv, lezen en puzzelen, en vooral kleien is nu populair, slangetjes maken! Leuk dat je Wendelien zo weer ziet in dat mooie land! Pas op de zon daar en geniet ervan! Dikke kus van je zus

• 13 Januari 2006 - 12:25

Annemarie:

Hee Mina, t leven Down Under klinkt goed;-) Straks ga je nog zo raar praten ook....Gezellig om je weer tezien in Bleiswijk! De salsa was super en Famke en ik deden t zeer swingend haha Doeiiiii Dikke kus Anne

• 13 Januari 2006 - 16:34

Marjolein:

Ik vond het erg gezellig dat Famke, Kris en jij zondagavond bij ons hebben gegeten. Gelukkig dat je daar nog even tijd voor kon maken, want je rent natuurlijk steeds van hot naar her om alle familie en vrienden te zien als je weer even in Nederland bent. Groeten aan Wendelien straks en heel veel plezier.

• 13 Januari 2006 - 18:56

G'day Mate!:

Weer mooie verhalen zus. Je paspoort raakt al lekker gevuld met mooie stempels van al die oorder. Heb je de als enige overgebleve Twin Towers of the East nog gezien in Kuala Lumpure? Zijn wil en ik nog in geweest. Ook in de KL tower. Die was nog hoger!
    Succes met insmeren :-)

Johan.

Ik ga nu Baantjer kijken. Ben benieuwd waar in Amsterdam de moord nu is gepleegt......