G'day Mate
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
25 Januari 2006 | Australië, Melbourne
Ik ga nu wat beeldmateriaal opladen voor jullie. De reden dat het zo lang duurde, het nieuwe berichtje, is dat ik mijn nieuwe nichtje nog niet naar pagina twee wilde hebben. Maar nu ook nieuwe foto's met de trotse opa en oma. Gezellig. En ik ben er snel weer! Kris zal helaas maar 1 weekend langskomen in NL, hij is nu in Polen bij zijn ouders, maar zal nu half feb aan zijn nieuwe baan beginnen, en ja, het wordt uit eindelijk toch een America's Cup - boot.!!! Fijn voor hem, want dat wilde hij graag. En in de zon. Volgende keer meer hierover. Dikke zoenen, en tot snel. 16 Feb kookclub bij mij, alle dames die eens nieuwsgierig zijn, zijn van harte welkom als kookclubgasten!! Zelf koken of onder het genot van een wijntje, of gewoon kijken hoe het moet. (misschien leuk voor Willemijn, Annemarie, Carolien, Maike etc. of eventueel de heren als gast?) Ed, is er al een baby?
25 Januari 2006 - 06:43
Maike:
Hee Mina,
Wat klinkt het warm zeg! Hier is het gezoelstemperatuur -60!!! Tijd voor een saunatje... 16 februari staat in mijn agenda hoor, gezellig...
Veel plezier en doe Hans de groeten van me.
XXX Maike -
25 Januari 2006 - 07:22
Je Broer:
He mina!
Ik lees dat Frodo van Nieuw Zeeland nu naar Australië is gegaan. Gezellig hoor.
Het is zeker warm daar. Hier is het rond het vriespunt. Grappig dat je aan het tennissen bent. Heb je toch nog wat gehad aan het halve jaartje tennisles. Was altijd wel grappig om met het ballenkanon te kloten.
Mooie foto's en gaaf dat je in een helicopter mag mee vliegen.
Succes met de aapjes.
Johan -
25 Januari 2006 - 08:02
Bas M:
Hoi Willemien,mooie foto's!
Ben je ook nog naar het Australian Open (tennis)wedstrijden gaan kijken?Veel succes voor allemaal.Ik ga waarschijnlijk over een week weer varen.Groeten en sterkte met de warmte,Bas. -
25 Januari 2006 - 08:52
Marjolein:
Goed idee om Anne Marie en Carolien te vragen om de 16e te komen koken. Als zij net zo goed kunnen koken als zij kunnen dansen, dan zal het een groot succes worden. -
25 Januari 2006 - 10:04
Annemarie:
Hee Mien, wat een hitte zeg! Niet verbranden hoor..De 16e staat in de agenda, gezellig.hahah..tuuuurlijk kan ik lekker koken, beter dan het hiphop dansen! Jammer dat je er niet bij kan zijn Mina, t is super gezellig zo met de meiden.
XX van Anne -
25 Januari 2006 - 19:57
Paulien:
Hi Mien, wat ziet het er weer fantastisch uit, Australie is toch wel het beloofde land, alleen zou ik niet zo goed tegen de hitte kunnen. Hier in Venhuizen alles ok. Laura slaapt erg veel, drinkt goed en komt 1x per nacht nog om een lekkere teug melk. Valt dus wel mee... Famke is inmiddels wel een beetje gewend, morgen ga ik haar voor het eerst weer zelf naar de Poppenpaal brengen op mijn nieuwe fiets! Alles met mij verder ook wel ok, nog wel een beetje moe, maar daarvoor ben je dan ook moe(der). We kijken uit naar je thuiskomst, al geloof ik dat je je nog wel goed vermaakt! Het lijkt me leuk als Famke een nachtje bij je mag logeren als je thuis komt. Vind ze vast wel leuk! Groeten en een dikke kus van je zus -
30 Januari 2006 - 17:47
Johan:
Gefeliciteerd met Kris zijn verjaardag! :-)
Johannnnnnnnnnnnnnnn -
30 Januari 2006 - 23:16
Wendelien:
Hoi Mien, gezellig hoor zo samen in Melbourn. De sushi update hebben we al gehad, nu alleen nog een australische versie van de kookclub want ik ben er de 16e niet bij. Tot vanavond op de BBQ -
31 Januari 2006 - 08:01
Ed:
Hey Willemien,
lekker hoor dat zonnetje, bootjes en al die andere leuke dingen!!
Waaschijnlijk een groot feest met 2 winnende teams!! Krijg wel een warm gevoel van de foto's, die heerlijke heldere lucht, errug mooi!
Ik hoop als je weer in ned bent je uit te kunnen nodigen voor een beschuitje, want er is inderdaad nog geen kleine kabouter.
Als het zover is laat ik het je zeker even weten!
Doei
Ed
P.s. wat is nu je juiste mailadres? -
31 Januari 2006 - 08:57
Bas M:
Hallo Willemien,gefeliciteerd met Kris zijn verjaardag!Mooi dat hij in Valencia gaat bouwen.Ik ga morgen vliegen naar Marseille.Veel plezier,Bas. -
04 Februari 2006 - 04:50
Trotse Pappa:
He Willemien,
eindelijk heeft ze zich laten zien. Het is een super mooi meisje (natuurlijk de mooiste van de wereld) sorry Paulien. Ze heet Minka Naomi en weegt 3620 gr.
Als je mij je eigen mail adres even stuurt, dan zal ik een mailtje met foto sturen.
We zijn erg trots (en slaperig)
Succes daar en kzie je snel!!