Olé, olé
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
05 Juni 2006 | Nederland, Amsterdam
Daar ben ik dan weer. Eindelijk weg uit dat verschrikkelijke oord Portsmouth, en weer op Hollandse bodem. Wat is dat leuk!!! Vanochtend weer in mijn eigen auto ( ja Ed, nog steeds die Kia), op weg naar Rotterdam, onderweg Hollands uitzicht en Nederlandse reclameborden. Wat een verademing!! Na een ontzettende kl*te terugreis in de auto, kwam ik Zaterdag ochtend 05.00 dan eindelijk in mijn eigen villa, heb ik op mijn eigen toilet gezeten, en ik mijn eigen bed geslapen. De was gedaan in mijn eigen wasmachine met mijn eigen wasmiddel. Wat een genot mensen, geweldig!! Lekker gegeten met de familie, met Laura en Famke gespeeld, en vooral, veel geslapen. Wat was ik moe. Vandaag gaat het wel weer. Ik heb al ingecheckt, zit nu op kantoor, en wat is het hier leuk en goed geregeld ( Met dank aan Brazilie, Spanje en Afrika). Jullie zijn allen van harte welkom, meld je van te voren even aan, en ik loos je hier binnen. Kan ik mooi rondleiding geven, en mag je mee eten in onze eigen restaurant, of we kunnen kijken of we in het paviljoen kunnen, ons officiele gastenontvangst. En natuurlijk zit Rotterdam vol leuke restaurants. We zitten bij de oude havens en jachtclub in het centrum. Alsmaar bordjes centrum volgen, en op het einde bordjes SPIDO. Als je de bordjes spido mis, beland je in de maastunnel, en wordt het tijd voor een U-turn. Er is helaas maar 1 maar aan dit hele feest, de boten hebben absoluut geen wind. Zoals het er vanochtend voor stond, worden de boten zaterdag , of zondag, in het ergste geval maandag.... verwacht. ( Ja, zaterdag is de inshore race). Dat gaat dus een beetje de boel in de war sturen, en er zullen wat plannen veranderen. Maar, reden genoeg voor veel feestjes van de week. Dat is mooi. Ik denk dat ik vanavond al even langs Ed rij, in Dordrecht. Morgen komt de accountant voor 3 dagen. Bah. Maar, als we hier doorheen zijn, dan is het prima, want dan heb ik al bijna geen eindcontrole meer. Het is nu al begin juni. Hou vooral je gezelligheids agenda voor juli leeg, want dan kunnen we leuke dingen plannen. Hopelijk werkt het weer mee, maar anders kan ik gezellig aan de Vette Knol voor jullie koken, of een beetje klussen. Ook ben ik beschikbaar voor oppassen, boodschappen doen, taxi ritjes, etc. En natuurlijk rose drinken, BBQ, etc. Als ik maar niet hoef te werken, haha. Nou, dikke zoenen vanuit Rotterdam, en tot snel. Louisa, succes met de laatste loodjes, even de puntjes op de i de laatste week. Ik ben reuze benieuwd of Sofie een broertje of zusje krijgt, maar we zullen het spoedig weten. Wendelien, je tas staat hier, hij is goed aangekomen. Mijn werknummer hier in Nederland: 06-30033947. Maar ik heb ook nog m'n prive 06-51 42 95 21. Dikke zoenen
05 Juni 2006 - 14:55
Paulien:
Kan je vanavond komen oppassen?? Kermis in Venhuizen, Pinkster 1/2/3... We genieten van onze vrije dagen, veel plezier in Rotterdam en tot gauw! Dikke kus Paulien -
05 Juni 2006 - 16:12
Annemarie:
Hee Mina,
Ja gezellig dat je er weer bij bent hoor, we missen je! Was zaterdag met wat meiden naar de North Sea Regatta race in Scheveningen!!! Erruuugggg leuk(lees leuke mannen)hahahaha....Ik zou ook komende zaterdag naar R.dam, maar moet helaas werken;-( Dus geen Tiesto,bootjes etc...nou lieverd, veel plezier en het zit er bijna op. Tot snel, zet de BBQ maar aan en de wijn koud! Dikke kus Anne -
06 Juni 2006 - 05:53
Jan En Trijn:
Mina,
We hebben in Holland helemaal op je gerekend. En als de boten komen ook de bemanningen. Veel zon en 20 graden. Wat wil je nog meer. Veel plezier in Rotterdam. -
06 Juni 2006 - 17:25
Carolien:
Ha die Willemien, nou dat is toch weer een feest om te lezen!!! Beter om hier weer in Holland te zijn en met de voetbalgezelligheid voor de deur, zal er weer genoeg reden zijn voor een gezellig borrelfeestje. Ben blij dat je uit de depressie-oord vandaan bent! Ik ben tegenwoordig voor mijn nieuwe baan alleen maar gaten aan het opvullen in de dienstlijst. Iedereen is ziek, zwanger of heeft wat anders aan zijn hoofd. Maar goed ik schijn ervan te moeten leren!!! Met andere woorden ik kan wel wat afleiding van jou gebruiken! Hou je goed en veel plezier daar in Rotterdam! Dikke kus, Carolien -
07 Juni 2006 - 08:57
Wendelien:
Ha die Mien, wat super dat we nu allebei in Nederland zijn! Voor jou zit het er Gelukkig op, voor mij gelukkig nog niet ha ha! Zoals je misschien gezien hebt is er al een mail naar je onderweg, gezellig met de meiden afspreken, helemaal zin in! Wat goed ook dat mn tas er al is zo snel! Kom m snel halen, donderdag ben ik in Enkhuizen...roseetje?