Tot snel!
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
10 Maart 2005 | Portugal, Portimão
Hoe gaat het daar in sneeuw Nederland? Hier is het regen regen regen, erg jammer. (en nat). Ik mis jullie! Nu ik weet dat ik naar Nederland ga, wil ik eigenlijk morgen al. Ik zit hier al weer zo’n tijdje, en voor het weer hoef ik niet te blijven. Famke was afgelopen weekend hier, erg gezellig. En gelukkig zon! Lekker overal rondgekeken, borreltje gedronken, dansje in de disco, pool gespeeld, sushi bar ontdekt, druk druk druk maar gezellig. Dinsdag na haar vertrek ook maar eens vroeg naar bed gegaan, en dat zal ik een weekje blijven doen, want NL zal ook wel druk worden. Donderdag de sleutels van m’n huis, vrijdag gaan ze de vloer leggen en zal ik de paktuinen gaan inpakken. En ’s avonds een borreltje op de Breedstraat voor m’n verjaardag, je bent van harte welkom! Het weekend dan wordt inpakken en verhuizen. Verder hoop ik iedereen even te zien, inclusief de nieuwe baby van Teun en Silvia! En Oma Veenstra die gisteren 94 jaar is geworden, geweldig niet? Nou ja, ik werk nu nog maar even door, des te minder hoef ik straks te doen! De groetjes, en tot snel! (ik kan bijna niet wachten) Willemien
10 Maart 2005 - 18:24
Grote Broer:
He Mina! We gaan zo naar Parijs met Peter en Sietske. Wijn drinken, Pain du France eten en naar Eurodisney. Volgende week vrijdag gaan we wel even borrelen en bijpraten.
Groeten,
Willemijn en Johan -
11 Maart 2005 - 05:22
Jan Moojen:
Mina weer een bericht uit portugal. Wij kijken ook uit naar je komst en je verjaardag. wat minder naar je verhuizing in dit natte weer, maar dat moet ook wel lukken. je auto staat in de breedstraat als buffer voor alle parkeerders. ik zal er vandaag maar eens een uurtje meer rijden, dan is de accu weer opgeladen. Tot snel,
jan -
11 Maart 2005 - 17:07
Annemarie:
Hoi Willemien! Leuk dat je weer komt volgende week!!! Ik zal je zeker treffen en dan gaan we een borreltje drinken op je twenty something ;-) Zo te lezen vermaak je je prima tussen the boy's..... Ben benieuwd naar je verhalen. Tot snel! Liefs Anne -
11 Maart 2005 - 18:22
Oelewapper:
Per abuis heb ik mezelf van je mailing list gehaald. Wat een oelewapper! Hoe kom ik er weer op? -
18 Maart 2005 - 04:24
Wendelien:
Hoi Mien, speciaal even online gegaan voor je verjaardags groeten Kost hier wel een F*cking dollar per minuut maar erg grappig! Op een eiland langs de Mekong staat een computer buiten. De kast is helemaal open en er staat een ventilator in te blazen om de boel een beetje koel te houden! Je hebt vast een heerlijke verjaardag in je nieuwe huisje! Nogmaals van harte dus en dikke verjaardags zoenen, wens je veel geluk en liefde toe voor het komende jaar!
Kus wendelien -
17 Juni 2019 - 12:14
Dennis Moojen :
Wat is nou de ultieme plaats cq regio om vakantie te hebben