Kaapstad!
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
28 November 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad
Het is hier in een woord geweldig. Op de eerste plaats al voor het weer natuurlijk. Heerlijk warm. En eergisteren koud, dus goed voor het opzetten van de tent. De mannen op de boot worden erg snel verwacht. Wij zijn al helemaal up en running, alleen het internet is nog niet zo snel als we zouden willen. Mijn appartement is een villa! 3 zwembaden, keuken, zithoek, waskamer ( inclusief droger) en 2 grote badkamers bij de slaapzalen, inclusief douche en bad. Luxe luxe. Ik zal de foto's snel opladen. Verder heerlijk bruisend centrum, de zeerobben zwemmen om ons heen, gisteren onze eerste BBQ gehad en zo verder. Kris zal de 14e dec langskomen. Nog allen bedankt voor het gezellige feestje in Enkhuizen. Momenteel mis ik m'n huis nog niet :) Iedereen die hier niet langskomt: stom!! en jammer, je kijkt je ogen uit je hoofd. Elke dag veel straatmuziek en optredens, en heerlijk eten, een beetje franse keuken. Ik hou jullie op de hoogte! ik zit in hotel Village en Life, het adres:
V&A Marina
tav Mrs. Moojen team ABN room B003
PO box 50708
Waterfront 8002,
CapeTown, South Africa
Hier mogen alle kersgroeten heen. Mijn mobiel hier: 0027-832 788 396
In Nederland had ik mijn eigen mobiel weer actief: 06-51 42 95 21. Deze is vanaf 5 januari 2006, als ik thuiskom, weer beschikbaar, en hou ik prive. Het spaanse en andere nl nummer 06-43nogwat is er niet meer.
Ik laat snel weer van me horen!
Dikke zoenen, Willemien
28 November 2005 - 15:13
Marjolein:
Hee Mien,
Klinkt goed! Hopelijk heb je tijd om een wijnboerderij te bezoeken, leuk om samen met Kris te doen! (Op zondag zijn ze vaak gesloten trouwens)
Groet,
M -
28 November 2005 - 16:08
Annemarie:
Lieve Mien,
Ja ik heb je site weer gevonden hoor!Wat heerlijk om te lezen dat je zo geniet en natuurlijk zon!!hebt. Ik zou morgen zo naar je toe willen vliegen;-). Tot snel maar weer. Liefs Anne -
29 November 2005 - 02:33
Wendelien:
Hoi Mien, ik kreeg even een kriebeltje om gewoon te komen opdraven bij je hotel en samen gezellig wijntjes te gaan drinken. Maar dat laat mijn budgetje helaas niet toen, gelukkig heb ik ook kriebeltjes voor mijn "fural man" in Australie en zie ik die snel weer. Trouwens, iedereen die dit leest...pak het vliegtuig en doe het gewoon! Bij Mien op bezoek, het is vast de beste beslissing die je in tijden hebt gemaakt.
The world is not enough!
Wendelien -
29 November 2005 - 08:20
Louisa:
Hoi Mien,
klinkt geweldig allemaal! Je bent toch wel een bofkont. De boten doen het ook fantastisch, hopelijk kunnen ze dat tot de finish toe volhouden. Moet voor jullie ook heel spannend zijn! Jammer dat we je gemist hebben in Enkhuizen maar Terschelling was heerlijk. Geniet ervan en heel veel groeten van Tako, Lou en Sophie. -
29 November 2005 - 09:24
Maike:
Hee Mina, ik hoor het al weer ik heb verkeerd gekozen, ik had beter naar Kaapstad kunnen komen dan naar Sanxenxo. Misschien Rio als het uitkomt met Hidde zijn werk! Nou geniet ervan en we zullen duimen voor de mannen (stiekum iets meer voor de witte boot maar je begrijpt denk ik wel waarom!)
Groet Maike -
30 November 2005 - 07:42
Paulien:
Hoi Mien, heb meteen het reisbureau gebeld om nog een ticket te boeken, maar ze lieten met niet meer vliegen met die buik. Dus zitten we nu maar rustig thuis in Venhuizen, met spannende zwarte pieten etc. Famke is er nu al een beetje aan gewend. Ik hoef vanaf vandaag niet meer te werken, dus mijn 4 maanden vrij zijn wel een heerlijk vooruitzicht. Jammer dat het hier geen zomer is! Groeten en geniet er lekker van, Paulien
PS Famke snapte er maandag niets van, vorige week kwam jij haar ophalen en nu was het weer gewoon mama... -
30 November 2005 - 21:35
Johannnnnnn:
Mien,
Dat Hollandse is er al bij je af, merk ik. Wij vliegen hier gewoon met alle auto's tegelijk in de vangrail met een beijzelde A10 en A2 of staan 10 uur stil in de sneeuw bij Arnhem. Waren nog wat hoogspanningskabels geknapt door de ijzel en harde wind dus dat was weer een gevalletje schade dat ik met de verzekeraars mocht gaan regelen :-)
Leuke nieuwe foto trouwens.
Succes met de Zuid Afrikaanse wijn en je bijna niksie op het strand.
Laterrrrrrrr!
Johan en Willemijn -
06 December 2005 - 15:44
Louisa:
Hoi Mien,
nog een blij berichtje uit Enkhuizen, ik ben weer in verwachting! Afgelopen vrijdag hebben we de baby op de echo gezien en alles ziet er goed uit. Indien alles goed gaat komt de baby rond 8 juni 2006 ter wereld!
Gefeliciteerd nog met de 1e en 2e plek van jullie boten. Je zult veel gefeest hebben! Groet en veel plezier,
Lou, Tako en Sophie