Vrolijk Kerstfeest! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Willemien Moojen - WaarBenJij.nu Vrolijk Kerstfeest! - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Willemien Moojen - WaarBenJij.nu

Vrolijk Kerstfeest!

Door: Willemien

Blijf op de hoogte en volg Willemien

24 December 2005 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Hallo allemaal,

Hele fijne kerstdagen en dikke kerstzoenen vanuit Kaapstad!! Ik ben nu klaar met werken, en ga met Kris naar het strand, in onze huurauto, jawel! Daar op het strand wachten Gijs en zijn collega, zij zijn gisteren geland in Kaapstad. Vanavond hip dineren met z'n vieren in "De Tank". en daarna de disco in. Morgen vrij , vanaf 14.00 hebben wij, te paard een wijntour, naar wijnboerderij, met Michell, Olympisch ruiter. Geweldig he?
2e Kerstdag is de Inshore Race, wij gaan dan het water op, weer met Gast Gijs en Gast Lesly en daarna dineren in het paviljoen.
Ik hoop dat jullie ook leuke dingen gaan doen.
Tot snel, ik word al een beetje home sick hoor! Baby Famke, en grote Famke, de hele familie en lekkere Hollandse dingen. Heerlijk. Is de post bij jullie nog aangekomen?
Dikke zoenen, van ons allemaal!! Willemien en Kris.

• 24 December 2005 - 11:43

Kerstman:

Mina!

Jij ook de beste kerstwensen. Mag je in ZuiAfrika drink and drive doen op een paard? Zo niet dan moet je de wijn maar na het proeven uitspugen :-0

Fijne dagen en de groeten aan je mannen!

Groeten,

Johan

• 24 December 2005 - 13:10

Dick En Carla:

Lieve Willemien en Kris,

Heel veel plezier de komende dagen en we wensen jullie een zonnig begin van het nieuwe jaar!!!

• 25 December 2005 - 09:04

Willemijn:

Hele fijne kerstdagen daar in ze zon samen. Lekker paardrijden en wijn drinken is geen vervelende 1e kerstdag!

Wij gaan de familie af en met oud en nieuw blijven we in Amsterdam om daar een feestje te bouwen.

Tot in het nieuwe jaar!!

Kerstknuffel Willemijn

• 25 December 2005 - 12:30

Annemarie:

Lieve Mien,
    Heb je mijn kaartje ontvangen? Nogmaals fijne dagen samen met Kris en een knallend 2006!! Heb gewerkt met kerst en ben nu een week vrij. Allemaal leuke dingen in t vooruitzicht,dus die tijd komen we wel door. Tot snel...XX van mij

• 27 December 2005 - 10:29

Ilona:

hee mina,
    we hebben een witte kerst in Venhuizen, er ligt wel 10 cm sneeuw!!!!
    groetjes
    ilona

• 28 December 2005 - 09:31

Marjolein:

Dank voor je kaart! Groeten aan Kris.
    M&M