Een beetje gewend.
Door: Willemien
Blijf op de hoogte en volg Willemien
29 September 2006 | Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi
29 September 2006 - 16:03
Annemarie:
Ik beleef het mee door jouw ogen, je kunt het zo levendig beschrijven! Pas maar op met al die mannen haha....met je wapperende blonde lokken. Doeiiiii -
29 September 2006 - 16:17
Jan:
Blijf je verwonderen -
29 September 2006 - 17:38
Johan En Willemijn:
Hoi Mina,
Leuke verhalen zeg. Het is toch weer even iets anders. :-)
Truckboerin in Quatar wordt ook niet iedereen zomaar zullen we maar zeggen. Ed zal trots op je zijn. Zit je stuur daar wel aan de linker kant? ;-)
Veel succes met zandhappen.
Johan -
29 September 2006 - 17:52
Wendelien:
He Meis, elke keer weer een feest om je berichten te lezen. Beetje jaloers op n leuke manier, maar zo trots ook! Heb je al een postadres? Is James kiwi, Ozzie, of gewoon leuk? ;-)
Dikke zoen Wen -
30 September 2006 - 06:24
Jan:
Mina, prachtige foto's. Vooral die kamelen. -
30 September 2006 - 10:03
Carolien:
Ha die willemien, Goh wat leef jij daar in een andere wereld. Fantastisch om dat te lezen. Lijkt me voor jou heel bijzonder om te mogen beleven... Er indrukwekkend allemaal. Ik weet alleen niet wie die mensen op de foto´s zijn. Maar wie weet komt dat in je volgende verhaal. Nou,hier in Nederland gaat alles door. Ben vorige week lekker met Jack en Syl en Teun in Barcelona geweest. Mooie stad! Nou, willemien zet hem op daar in die mannenwereld. Heel knap van je! Dikke kus, Carolien -
01 Oktober 2006 - 14:56
Lies:
Hoi Willemien!
geweldig om dit zo te lezen..... goed te horen dat het allemaal bevalt...hier in NL alles z'n gangetje, net weer begonnen met mijn nieuwe baan...viel best tegen, weer werken, na 3 mnd vakantie!! haha.. nou tot gauw en misschien tot binnenkort op skype??!!
XX
Lies -
02 Oktober 2006 - 12:54
Wencke:
Goh Mien, wat een belevenis. Stoer hoor! En wat een verantwoordelijkheid, lijkt me best spannend. Maar jou kennende komt dat allemaal wel goed. Met ons is alles goed, net een paar dagen naar Antwerpen geweest met z'n drietjes. Het was heerlijk en we hadden gelukkig mooi weer. Mooi om te lezen hoe je de cultuur aan het opsnuiven bent. Veel succes en vooral veel plezier!
Dikke kus Wencke